Ndryshimet ndër vite të Pamela Anderson (Foto)

Aktorja kanadezo-amerikane, producentja dhe modelja, Pamela Anderson, me kalimin e viteve e ka ndryshuar krejtësisht imazhin e saj. Ajo dikur konsi

Aktorja kanadezo-amerikane, producentja dhe modelja, Pamela Anderson, me kalimin e viteve e ka ndryshuar krejtësisht imazhin e saj.

Ajo dikur konsideroj një ‘seks bombë’, mirëpo tash po shfaqet më e këndshme dhe më e butë. Siç transmetojnë mediat, duket se Pamelas i ka ndërruar shija për modën.

Në pjesën më të madhe të karrierës, 49-vjeçarja ka mbajtur makijazh të theksuar, mirëpo tash ka vendosur që të paraqitet më thjeshtë.

Pamela tash përdor shumë pak makijazh dhe zgjedh të paraqitet më klasike.

Ndryshe, gjatë verës, Anderson do t’i mbushë 50 vjet, megjithatë vazhdon të duket mirë.

COMMENTS