Ndryshimet e trupit të gruas gjatë shtatzënisë (Video)

Një video fascionuese e publikuar nga Mail Online tregon ndikimin e shtatzënisë në trupin e nënës, përderisa ajo bën vend për foshnjën në ardhje. Kjo video është përgatitur nga Muzeu i Shkencës dhe Industrisë në Chikago. Pamjet tregojnë trupin e animuar të femrës me të gjitha organet e brendshme.

Një video fascionuese e publikuar nga Mail Online tregon ndikimin e shtatzënisë në trupin e nënës, përderisa ajo bën vend për foshnjën në ardhje.

Kjo video është përgatitur nga Muzeu i Shkencës dhe Industrisë në Chikago.

Pamjet tregojnë trupin e animuar të femrës me të gjitha organet e brendshme.

COMMENTS