Ndryshe nga seriali, ‘Icha’ tejet seksi në realitet

Ndryshe nga seriali, ‘Icha’ tejet seksi në realitet

Seriali ‘Utteran’ është serial Indian i cili u bë shumë i dashur për publikun kosovar. Është pak e çuditshme por kultura indiane sipas këtij serial

Seriali ‘Utteran’ është serial Indian i cili u bë shumë i dashur për publikun kosovar.

Është pak e çuditshme por kultura indiane sipas këtij seriali po del të jetë e pëlqyshme nga shqiptarët.

Një serial i bazuar tërsisht në kulturën dhe traditën hindu, ka gjetur pëlqim të madh tek publiku ballkanas, përsonazhet vihen shpesh para sporvës së traditës.
Personazhi kryesor i këtij serialit është vajza me emrin Icha, një vajzë shumë e bukur dhe e brishtë.

Ajo në jetën reale ka një stil krejt ndryshe nga ai në serial. Këtë mund ta vëreni edhe në foton më poshtë, ku shihet me stil ‘cowboy’.

COMMENTS