Ndodh edhe kjo! Vedati i Stupcave duet me Lumi B

Ndodh edhe kjo! Vedati i Stupcave duet me Lumi B

'Stupcat' të përbërë nga treshja humoristike, Vedat Bajrami, Mensur Sfaçiu dhe Osman Azemi, janë ndër më të pëlqyerit e humorit aktual në vend, madje

‘Stupcat’ të përbërë nga treshja humoristike, Vedat Bajrami, Mensur Sfaçiu dhe Osman Azemi, janë ndër më të pëlqyerit e humorit aktual në vend, madje ata edhe konsiderohen si treshja më e veçantë që ka kinematografia kosovare.

Por duket sikur Vedati ka vendosur që të shkëputet pak nga Stupcat për t’u bashkuar me reperin Lumi B.

Ata të dy kanë lansuar projektin më të ri muzikor, këngën rep që mban titullin ‘Power’.

Mos vallë Vedati po e mendon edhe këndimin?

https://video.gjirafa.com/stupcatvideo?video=liki-ft-lumi-b-power

COMMENTS