Ndodh edhe kjo në autostradat e Zvicrës (Video)

Gjatë transmetimit live prezantuesi i motit shfaqet para ekraneve duke mbajtur kokën e tij në dorë, shikuesit habiten (Video)
Vjeshta nëpër botë (Foto)

Videoja që sapo e shikuat është regjistruar në një autostradë në Zvicër.

Pamjet e shpërndara nga Police Neuchateloise tregojnë se makina kalon mes përmes autostradës pa asnjë drejtues mjeti, por që fatmirësisht nuk pati probleme.

Ngjarja ka ndodhur më 18 tetor, teksa drejtuesi i mjetit e ndiqte makinën nga pas.
Mjeti pasi bëri një hark brenda në autostradë ku kaloi dy makina dhe një kamion u ndal para një lulishteje.

Shoferi kishte harruar të ngrinte frenat e dorës. Por kjo i kushtoi rëndë. Ai përballet me akuzën e vendosjes në rrezik të të tjerëve.

COMMENTS