Ndizet atmosfera në Noar Club, dridhin skenën Butrint Imeri dhe Capital Bra (Video)

Ndizet atmosfera në Noar Club, dridhin skenën Butrint Imeri dhe Capital Bra (Video)

Rita Ora këndon kolonën zanore të filmit ‘Fifty Shades Darker’ (Video)
Nxehet Mimoza Shkodra (Foto)

Performanca e këngëtarëve të njohur Butrint Imeri dhe Capital Bra nuk do fjalë.

Të dy ata ‘ndezën’ me të vërtetë publikun e pranishëm në Noar Club në Luzern të Zvicrës, të shtunën e 7 tetorit, shkruan zico.tv

Një numër i madh i fansave të pranishëm, nuk i rezistuan dot atmosferës së krijuar në Noar Club duke kënduar e vallëzuar gjithashtu.

Kjo gjë më së miri vërehet edhe nga kjo video:

COMMENTS