Ndërtohet libraria e parë rrugore në Bullgari (Foto)

Ndërtohet libraria e parë rrugore në Bullgari (Foto)

‘Rapana’ është libraria e parë rrugore në Varna, Bullgari, e krijuar nga një ekipë e arkitektëve dhe dizajnerëve të rinj. Sot të rinjtë jetojn

‘Rapana’ është libraria e parë rrugore në Varna, Bullgari, e krijuar nga një ekipë e arkitektëve dhe dizajnerëve të rinj.

Sot të rinjtë jetojnë pothuajse duke u bazuar plotësisht në epokën digjitale, duke lënë pas librat.

Një ekipë arkitektësh dhe dizajnerësh kanë vendosur që të zgjidhin këtë problem duke e ndërtuar një librari rrugore.

Libraria rrugore është ndërtuar duke përdorur 240 pjesë druri me një kapacitet të librarisë prej 1500 libra.

COMMENTS