Ndërron jetë moderatori i njohur

Ndërron jetë moderatori i njohur

Bota e televizionit është tronditur sot nga një lajm i hidhur. Kjo ngase, moderatori i njohur italian, Fabrizio Frizzi i cili drejtonte emisionin '

Bota e televizionit është tronditur sot nga një lajm i hidhur.

Kjo ngase, moderatori i njohur italian, Fabrizio Frizzi i cili drejtonte emisionin ‘L’Eredita’.

Moderatori vdiq si shkak i një hemorragjie celebrale dhe këtë gjë e ka bërë të ditur bashkëshortja e tij.

Fabrizio Frizzi ka ndërruar jetë në moshën 60 vjeçare në një spital të Romës, ndërsa raportohet se edhe vitin e kaluar ka pasur probleme me shëndetin.

‘Faleminderit Fabrizio për gjithë dashurinë që na ke dhuruar’, janë fjalët e bashkëshortes Carlotta, për të ndjerin.

COMMENTS