Ndërpritet seanca konstituive e Kuvendit të Kosovës

Seanca konstituive e Kuvendit është ndërprerë, ndonëse pa ndonjë qartësi nëse ishte shtyrje, mbyllje apo ndërprerje. Koalicioni PAN nuk e ka propoz

Seanca konstituive e Kuvendit është ndërprerë, ndonëse pa ndonjë qartësi nëse ishte shtyrje, mbyllje apo ndërprerje.

Koalicioni PAN nuk e ka propozuar kandidatin për kryetar të Kuvendit dhe ka insistuar në pauzë prej dy orëve, edhe pse gjatë votimit, ky propozim nuk mori shumicën e votave.

Mbetet e paqartë nëse Kuvendi do t’i vazhdojë punimet pas orës 14:00.

COMMENTS