Ndarja që mund t’u kushtojë me jetë

Ndarja që mund t’u kushtojë me jetë

Njihuni me qytetet me trafikun më të dendur në botë
Çun Lajçi: Komandant i Dukagjinit, s’ta kam pas borxh dëshpërimin

Mund t’u kushtojë edhe me jetë. Por, binjakët siamezë, do t’i nënshtrohen një operacioni tepër të rrezikshëm për t’u ndarë.

Anais dhe Jadon McDonald, kanë lindur me prerje cezariane në shtator të vitit të kaluar në Chicago të SHBA-ve. Binjakët janë të lidhur përmes kokave të tyre.

Prindërit e binjakëve, 31 vjeçarja Nicole dhe babai i tyre Christian, thonë se fëmijët e tyre janë perfekt ashtu siç janë.

Mirëpo, në mënyrë që ata të kenë një jetë normale, duhet të ndahen dhe operacioni do të bëhet në Bronx në New York, nën drejtimin e kirurgëve më të mirë të cilët do ta kryejnë këtë operacion tepër të rrallë.

Operacioni do të kushtojë 2.5 milionë dollarë, shkruan Daily Mail.

COMMENTS