Ndahet një tjetër çift i ‘Big Brother Albania’ (Foto)

Një nga çiftet më të dashur të Big Brother, duket sikur po kalon një krizë në marrëdhënie. Ata e vazhduan intensivisht marrëdhënien e tyre edhe jashtë

Një nga çiftet më të dashur të Big Brother, duket sikur po kalon një krizë në marrëdhënie. Ata e vazhduan intensivisht marrëdhënien e tyre edhe jashtë shtëpisë, duke u shfaqur si çifti më i dashuruar.

Xheni dhe Benardi shfaqeshin kudo bashkë duke shprehur nga mëngjesi në darkë dashurinë. Madje u panë edhe me mamanë e Xhenit.

Megjithatë tashmë, papritur, kanë fshirë çdo foto dhe video nga kjo histori nga faqet e tyre.

Kjo është një shenjë që marrëdhënia nuk vazhdon. Megjithatë fansat e tyre mund të shpresojnë që është vetëm një krisje kalimtare e reflektuar edhe publikisht.

Sigurisht kjo është një marrëdhënie e ndarë me publikun dhe nuk mund të mbetej larg syve të tij.

COMMENTS