Ndahet nga jeta aktori Besnik Kasa, bashkëshorti i Irma Libohovës

Ndahet nga jeta një nga aktoret e njohur të ish-Estradës se Shtetit, Besnik Kasa, njëherësh ish-bashkëshorti i këngëtares së shquar Irma Libohova.

Ndahet nga jeta një nga aktoret e njohur të ish-Estradës se Shtetit, Besnik Kasa, njëherësh ish-bashkëshorti i këngëtares së shquar Irma Libohova.

Lajmin e konfirmuan burime për 360grade.al. Në kurorën e tij të bukur pranë estradës se shtetit, Besniku debutoi vite me radhe përkrah aktoreve me emër Skënder Sallaku, Arben Shaka, Vasillaq Vangjeli, Kaçja, Vegim Xhani, etj.

Ka interpretuar disa role edhe ne filmin shqiptar si p.sh ne filmin ‘Streha e re’ etj.

Ai karakterizohej nga urtësia dhe thjeshtësia e tij. Te gjithë miqtë, shokët e tij do ta kujtojnë me respekt Beson e mire.

COMMENTS