Nazife dhe Merita Bunjaku lansojnë projektin e ri ‘Motër’ (Video)

Dy këngëtaret e njohura të muzikës popullore Nazife dhe Merita Bunjaku kanë lansuar projektin e tyre më të ri. Kënga e titulluar 'Motër' është vizu

Dy këngëtaret e njohura të muzikës popullore Nazife dhe Merita Bunjaku kanë lansuar projektin e tyre më të ri.

Kënga e titulluar ‘Motër’ është vizuelizuar edhe me videoklip, përcjellë zico.tv, ndërsa pritet të jetë një këngë shumë e pëlqyer duke u nisur edhe nga tematika e këngës.

Me zërin dhe këngët e tyre Nazifja e Merita, janë ende aktuale në skenën e muzikës popullore.

Përkundër kalimit të viteve, ato kanë arritur ta ruajnë pamjen e freskët dhe rinore. E kjo më së miri dëshmohet nga videoklipi më i ri.

E projektet e tyre që ato kanë lansuar ndër vite kanë dëshmuar që janë dy nga emrat më të kërkuara në industrinë muzikore shqiptare.

COMMENTS