National Geographic rekomandon: Vizitojeni Kosovën!

Pamje të rënda, publikohen fotot e çiklistëve të goditur nga vetura në Prishtinë (Video/Foto +18)
Visar Ymeri shtyn mbledhjen e kryesisë pas përçarjeve në VV

Një nga magazinat më prestigjioze botërore ka publikuar një shkrim me vendet të cilat duhet të vizitohen sa më shpejtë. Nga 10 vendet më të mira dhe interesante për vizitorë, siç e quan nat.geo. është edhe Kosova. Madje përveç kafesë së famshme, Republika e Kosovës përshkruhet si shumë atraktive, ekonomike, dhe me kulturë të ndërthurur mes evropianes dhe tradicionales.

Butrinti Shqipëri

Në rekomandimet për vizita të nat.geo. gjenden edhe Shqipëria, Armenia, Nikaragua, Nepali, Irani, Uzbekistani, Timori Lindor, Gjeorgjia dhe Tunisia.

Brezovica

COMMENTS