Natë e qetë në Mitrovicë, por serbët bllokojnë magjistralen Mitrovicë-Jarinje

Natë e qetë në Mitrovicë, por serbët bllokojnë magjistralen Mitrovicë-Jarinje

Gjatë natës në Mitrovicë ka mbretëruar gjendje e qetë, por serbët kanë bllokuar magjistralen Mitrovicë-Jarinje, duke vendosur kamionë dhe automjete transportuese. Gjatë natës afër urës kryesore në Ibër kanë qëndruar autoblinda me pjesëtarë të Njësisë Speciale të Policisë.

Gjatë natës në Mitrovicë ka mbretëruar gjendje e qetë, por serbët kanë bllokuar magjistralen Mitrovicë-Jarinje, duke vendosur kamionë dhe automjete transportuese.

Gjatë natës afër urës kryesore në Ibër kanë qëndruar autoblinda me pjesëtarë të Njësisë Speciale të Policisë.

COMMENTS