‘Nata e Helverit’ sjell një histori ankthi në Gjilan (Foto)

Muzeu Prado në Madrid, koleksioni me veprat e mjeshtërve të mëdhenj spanjoll (Video)
Aktori i njohur hollivudian Russell Crowe do të luajë rolin e Skënderbeut

‘Nata e Helverit’ është një tekst me plot ankth, frikë, dashuri e trishtim.

Kjo shfaqje do jetë e pranishme të premten në Teatrin e Gjilanit.

Tematika e saj është interesante dhe ka të bëj me dy personazhe.

Helveri dhe Karla, personazhe tragjike, në kohën e luftës së II-të botërore përpëliten të frymojnë dhe t’i jetojnë sekondat e fundit, në kohën e një sundimi fashist.

Aty ndeshen, duhen dhe përplasen me njëri-tjetrin, diku në një kishë të harruar edhe nga perëndia.

Këtë ngjarje mund ta ndiqni të premten nga ora 20:00.

COMMENTS