Naser Rafuna gjen sozinë e tij (Foto)

Naser Rafuna gjen sozinë e tij (Foto)

Një person diku në botë është identik me Rafunën , dihet edhe nacionaliteti i tij Naser Rafuna njihet për shumë role komike me anë të të cilave ësht

Një person diku në botë është identik me Rafunën , dihet edhe nacionaliteti i tij Naser Rafuna njihet për shumë role komike me anë të të cilave është bërë shumë i dashur për publikun.

Meqenëse është aktor ai mund të transformohet në shumë personazhe, megjithatë befasues është fakti se është një person diku në botë që përngjan shumë me Rafunën.

Këtë e ka bërë të ditur vet aktori i cili ka publikuar një fotografi të sozisë së tij.

‘Ky s’jam unë. Sozia. Emri i tij ishte Matthias Mathëerk – Gjerman. Ma derguan në FB e u cudita kogja shume. Humans are sons and doughter of one father and one mother. (Njerëzit janë bijtë dhe bijat e një babai dhe nëne)’, ka shkruar Naseri poshtë fotografisë., në të cilën vështirë besohet se nuk është ai vetë.

COMMENTS