Mustafa: Ende s’ka vendim për prishje të koalicionit

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa ka thënë se ende nuk është marrë ndonjë vendim sa i përket asaj nëse do të vazhdojë koalicioni mes partisë së tij L

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa ka thënë se ende nuk është marrë ndonjë vendim sa i përket asaj nëse do të vazhdojë koalicioni mes partisë së tij LDK-së dhe PDK-së.

Në përurimin e fillimit të punimeve për zgjerimin e rrugëve Prishtinë-Veternik, Mustafa tha se momentalisht vendi është duke u qeverisur mirë.

Ndërkaq, në lidhje me këtë projekt, ai tha se kjo nuk po bëhet për ndonjë fushatë zgjedhore për zgjedhjet lokale e as për ndonjë fushatë për zgjedhje nacionale.

COMMENTS