Mustafa bën homazhe tek shtatorja e presidentit Rugova

Mustafa bën homazhe tek shtatorja e presidentit Rugova

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Musatafa, së bashku me anëtarët e Kryesisë së kësaj partie, kanë bërë të shtunën homazhe tek shtatorja

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Musatafa, së bashku me anëtarët e Kryesisë së kësaj partie, kanë bërë të shtunën homazhe tek shtatorja e Presidentit, Ibrahim Rugova, me rastin e datëlindjes së tij.

Mustafa tha se Rugova vazhdon të mbetet figura kyçe e LDK-së dhe gjithë Kosovës.

Ai ishte presidenti i parë i Kosovës së lirë.

Sipas tij, LDK-ja do të vazhdojë të ndjekë hapat e Rugovës.

COMMENTS