Muri u rrënua (Video/Foto)

Shqipëria dhe Kosova bashkë duan rigjallërimin e shtigjeve për ‘Via Dinarica’
SHBA: Zbulimi i vrimës së zezë do të hedhë dritë në njohjen e universit

Pas rreth një orë punimeve muri në Mitrovicë është rrënuar. Qytetarët nga të dyja pjesët janë tubuar për të shikuar rrënimin e murit. Ata po qëndrojnë të qetë dhe nuk është shënuar ndonjë incident.

Ndërkohë që vërehet numër i shtuar i Policës së Kosovës, sidomos në anën jugore të urës, të cilët nuk po lejojnë qytetarët që t’i ofrohen urës.

Muri është rrënuar pasi Qeveria e Kosovës dhe Komuna e Mitrovicës verore nënshkruan marrëveshje për të hequr këtë mur dhe ndërtuar një shëtitore për këmbësorë./KP/

COMMENTS