Muri i Çamçakëzit në Sietëll, një atraksion ngjitës turistik (Video)

Një prej atraksioneve më të jashtëzakonshme turistike në SHBA, është Muri i Çamçakëzit në Sietëll, që lirisht mund të quhet dhe vendi më i infektuar turistik në botë. Për të kuptuar më tepër mbi këtë ‘atraksion’, ndiqeni storien e mëposhtme të përgatitur nga portali zico.tv

Një prej atraksioneve më të jashtëzakonshme turistike në SHBA, është Muri i Çamçakëzit në Sietëll, që lirisht mund të quhet dhe vendi më i infektuar turistik në botë. Për të kuptuar më tepër mbi këtë ‘atraksion’, ndiqeni storien e mëposhtme të përgatitur nga portali zico.tv

COMMENTS