Murati: Blerja e sigurimit për veturë po irriton mërgimtarët

Me ndërtimin e një pike të re doganore do të ketë lehtësi dhe mërgimtarët nuk do të presin më gjatë. Kështu i ka thënë Radio Kosovës ministri në detyr

Me ndërtimin e një pike të re doganore do të ketë lehtësi dhe mërgimtarët nuk do të presin më gjatë. Kështu i ka thënë Radio Kosovës ministri në detyrë i Diasporës, Valon Murati.

Ministri në detyrë Valon Murati është pyetur nga dëgjuesit mërgimtarë se pse punimet në ndërtimin e pikës së re doganore kanë filluar pikërisht gjatë kohës së fluksit të mërgimtarëve.

Ai është përgjigjur se kjo ka ndodhur kryesisht për shkak të kushteve klimatike që gjatë verës janë më të favorshme.

Po ashtu pagesa e kartonit të gjelbër është një element që shton pritjet e mërgimtarëve.

‘Kjo irriton njerëzit dhe rëndon këtë situatë’, ka thënë ndër të tjera ministri në detyrë i Diasporës.

COMMENTS