Muaji i shenjtë i Ramazanit, pothuajse 500 orë agjërim për myslimanët (Video)

Ramazani është muaji i nëntë i kalendarit islam. Është periudha kur besimtarët myslimanë sfidojnë veten duke qëndruar gjatë gjithë ditës pa ushqi

Ramazani është muaji i nëntë i kalendarit islam.

Është periudha kur besimtarët myslimanë sfidojnë veten duke qëndruar gjatë gjithë ditës pa ushqim dhe pije, gjë kjo e cila renditet si një ndër 5 shtyllat islame.

Muaji i shenjt i Ramazanit për 2017, ka filluar më 27 maj. Ata që agjërojnë do të duhet të hanë mëngjesin në syfyr e pas gjithë ditës plot angazhime, iftarin në mbrëmje kur dielli të perëndojë.

COMMENTS