Mposhteni frikën – Ja si ta kapim miun e gjallë (Video)

Mposhteni frikën – Ja si ta kapim miun e gjallë (Video)

Fëmija me një çizme rrëzohet në pellgun me ujë, inatoset kur nëna tij fillon të qeshë (Video)
Si do të ndiheshit sikur ura e qelqtë e ndërtuar në 1.1179 metra lartësi, mbi të cilën ecni – do të fillonte të “thyhej”? (Video)

Shumica e njerëzve irritohen apo frikësohen kur shohin një brejtës. Por, një video interesante e publikuar në Youtube tregon se si mund ta kapim të gjallë një mi.

‘Projekti’ për këtë kurth speciale nuk ju kushton shumë, dhe atë mund ta bëni në kushte shtëpie.

Për më tepër ndiqeni videon:

COMMENTS