Motrat Ana dhe Arta Kabashi ekspozojnë buzët me silikon (Foto)

Këngëtaret Ana dhe Arta Kabashi janë të përfolura në mediat rozë. Sidomos, Ana që me trupin e saj ka arritur të marr shumë kritika pozitive. Në foton e postuar së fundmi shihet dy motrat të cilat kanë vënë në pah buzët. Për më shumë shikoni foton./A.i/

Këngëtaret Ana dhe Arta Kabashi janë të përfolura në mediat rozë.

Sidomos, Ana që me trupin e saj ka arritur të marr shumë kritika pozitive.

Në foton e postuar së fundmi shihet dy motrat të cilat kanë vënë në pah buzët.

Për më shumë shikoni foton./A.i/

COMMENTS