Motori elektrik me shpejtësi të madhe (Video)

Është prodhuar në vitin 2014 dhe tani pas më shumë se dy vjetësh del në shitje për tregun evropian. Bëhet fjalë për motorin elektrik 'Johammer J1',

Është prodhuar në vitin 2014 dhe tani pas më shumë se dy vjetësh del në shitje për tregun evropian.

Bëhet fjalë për motorin elektrik ‘Johammer J1’, i prodhuar nga një kompani austriake, me të njëjtin emër.

Me një autonomi që e lejon që të ecë me 200km në orë, Johammer tashmë është riemëruar si Tesla e dy rrotave. Duke braktisur dizajnin klasik, ky motor elektrik ka një kuti alumini që mban baterinë.

Motori elektrik Johammer është realizuar në dy versione që quhen J1.150 dhe J1.200, ku diferenca mes tyre është e madhe. Emri me numrat në fakt tregon për kalueshmërinë e kilometrave, duke shfrytëzuar ngarkesën e plotë të baterisë.

COMMENTS