Moskë, Bella – 4 vjeçarja që di 7 gjuhë, hyn në Guinnes (Video)

Ju prezantojmë 4 vjeçaren gjeniale. Anglisht, gjermanisht, spanjollisht, frëngjisht, kinezisht dhe arabaisht, janë gjuhët që ajo di përveç gjuhës së s

Ju prezantojmë 4 vjeçaren gjeniale. Anglisht, gjermanisht, spanjollisht, frëngjisht, kinezisht dhe arabaisht, janë gjuhët që ajo di përveç gjuhës së saj amtare, rusishtes.

Me tërë këtë kapacitet, 4 vjeçarja Bella Devyatkina nga Moska, hyn pa asnjë dilemë në librin e Rekordeve ‘Guinnes’.

Zbulimi i saj për opinionin e gjerë është bërë gjatë talent shoë ‘Njerëz të jashtëzakonshëm’ në ‘TV Rossia 1’.

Bella simpatike ka treguar se i kupton gjuhët e lartpërmendura dhe më pas ka luajtur e ka kërcyer në pritje të çmimit.

Ajo i ka lënë gojëhapur të gjithë të pranishmit në studio dhe shikuesit nga ekrani me talentin e saj.

COMMENTS