Mosha për Jennifer? Asnjë pengesë (Foto)

Mosha për Jennifer? Asnjë pengesë (Foto)

Sa shumë është rritur vajza e Zhades, nuk do ta besoni (Foto)
Yll Limani dhe 2po2 bëhen bashkë për një këngë të re, bazuar në një ngjarje të vërtetë (Video)

Energjike dhe sensuale! Edhe pse në moshën 48-vjeçare, Jennifer Lopez provoi se mosha nuk është asnjë pengesë për të.

Jennifer Lopez mbajti një koncert të rrallë në Brooklyn, ku në fund të tij fansat që ishin të pranishëm u larguan mëse të kënaqur.

Me energjinë e shfaqur në interpretimin e këngëve të saj, Jennifer tregon si nuk e ka aspak problem faktin se tashmë po i afrohet të 50-ta dhe është në një formë të mirë edhe fizikisht.

COMMENTS