Mos luani me një luan deti, mund t’iu kushtojë shtrenjtë (Video)

Mos luani me një luan deti, mund t’iu kushtojë shtrenjtë (Video)

Streha e duhur për ‘apokalipsin’ (Video)
Për dhjetë sekonda ‘zhduken’ 19 ndërtesa (Video)

Një vajzë e vogël u tmerrua kur një luan deti e tërhoqi drejt ujit, teksa ajo ishte ulur në mol.

Incidenti i tmerrshëm ndodhi në Steveston Fisherman’s Wharf në Kanada, teksa turistët po shihnin kafshën e detit që kërkonte peshk.

Pamjet tregojnë njerëzit që qeshnin teksa luani i detit notonte në ujë. Në një moment kafsha kërcen drejt vajzës së vogël e cila ishte ulur në mol për të bërë një foto. Në fakt ajo po shihte luanin e detit në ujë, dhe mendoj se kafsha ishte lozanjare, para se të ulej në cep. Por ajo tërhoqi vajzën në ujë.

COMMENTS