Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Mos konsumoni banane në mëngjes! (Video)

Muri i Çamçakëzit në Sietëll, një atraksion ngjitës turistik (Video)
Pse aeroplanët nuk fluturojnë mbi Qabe? (Video)

Pavarësisht se mëngjesi është vakti më i rekomandueshëm për të ngrënë, shumë shpesh bëhet e pamundur për shkak të kohës, apo shkaqeve të tjera.

Dhe për të mos humbur këtë vakt zgjedhim të hamë një frut si bananja e cila njihet si një burim energjie për trupin, por si duket jemi gabuar shumë.

Sipas dietologëve kjo nuk është aspak një zgjedhje e mire por përkundrazi, më e keqja për në mëngjes.

COMMENTS