Morena Taraku shton një tatu të re në trupin e saj (Foto)

Morena Taraku shton një tatu të re në trupin e saj (Foto)

Morena Taraku është e njohur si një prej femrave më seksi shqiptare.

Ish-Miss Kosova dhe modelja e famshme me format e saj tejet atraktive, tashmë ka një numër ta tatuazheve në trupin e saj.

Morena së fundmi ka shtuar një tatu të re në trupin e saj, dhe atë në qafë.

Ajo ka shkruar aty ‘Fantasy’

COMMENTS