Morena Taraku me koleksion të personifikuar (Foto)

Morena Taraku me koleksion të personifikuar (Foto)

Morena Taraku është gjithmonë në ndjekje të trendëve të fundit. Së fundi ajo ka lansuar një linja me rroba dhe gjësende tjera të cilat vijë të pers

Morena Taraku është gjithmonë në ndjekje të trendëve të fundit.

Së fundi ajo ka lansuar një linja me rroba dhe gjësende tjera të cilat vijë të personifikuara me emrin e saj, përcjell zico.tv

Tashme bluza, duksa dhe gjëra të tjera të nevojshme mund ti porositni në faqen zyrtare të Morenes.

Ish missi me këtë ka dashur të jetë në hap më trendët e fundit të yjeve botërore të cila kanë të lansuar shumë produkte me emrin e tyre.

Kujtojmë që të njëjtën gjë së fundi e ka bërë edhe këngëtarja shqiptare me famë botërore, Rita Ora.

Click on the link in bio …. ❤️

A post shared by K I N G M T (@morenataraku) on

Check my bio to shop my collection for you ❤️ With love, MT

A post shared by K I N G M T (@morenataraku) on

COMMENTS