Monika bëhet nënë për herë të parë (Video)

Shtëpitë e rrumbullakta në Holandë, atraksion interesant arkitektonik (Video)
Grupi shqiptar këndoi këngën shqipe ‘Tana’ në BBC2 (Video)

Ka kohë që po rri larg vëmendjes së mediave dhe paraqitjes publike.

Por ajo, po përjeton momentet më të mira në jetë. Kjo pasi këngëtarja Monika Salihu, është bërë nënë për herë të parë, shkruan zico.tv

COMMENTS