Monica mahnit në të zeza (Foto)

Monica mahnit në të zeza (Foto)

50 vjeçare por këngëtarja mahnit me trupin e saj (Foto)
Flaka ta qet flakën! (Foto)

Ajo njihet për sfidimin e moshës së saj dhe se çdoherë duket bukur.

Monica Bellucci 53 vjeç ka arritur që të vjedhë gjithë vëmendjen, derisa foli për filmin, në festivalin e filmit në Beograd, të premten mbrëma, përcjellë zico.tv.

Vajza e Bondit mahniti me pamjen e saj, me një fustan të zi, të gjatë, që nxirrte në pah format e saj seksi trupore.

Monica dëshmoi që vitet për të janë vetëm numra dhe bëri që të gjithë sytë ë ishin tek ajo.

COMMENTS