Monedha euro shënoi rritje

Monedha euro shënoi rritje

Deputetët e VV-së dënohen me kusht me mbi 1 vit burgim
Veseli del me ‘platformë konsensuale dhe gjithëpërfshirëse e agjendës shtetërore’

Monedha euro shënoi rritje edhe mëngjesin e ditës së sotme, rritje kjo që erdhi për ditën e dytë rradhazi, pas asaj të së martës së kaluar.

Ajo avancoi me 0.25 për qind kundrejt dollarit amerikan, duke u këmbyer me 1.1769 euro për dollarë amerikanë dhe duke iu afruar në këtë mënyrë nivelit të saj të lartë prej 1.1862 që arriti të mërkurën e javës së kaluar.

Indeksi i dollarit që e krahason atë me gjashtë valutat e tjera më të rëndësishëm të grupit ra me 0.2 për qind në 93.77 .DXY.

Indeksi ra në këtë mënyrë nga niveli i tij lartë prej 94.165 .DXY.

COMMENTS