Momenti i tmerrshëm kur era ‘shkund’ anijen

Momenti i tmerrshëm kur era ‘shkund’ anijen

‘Qyteti i tuneleve’, strehonte 3300 nazistë nën Hagë (Video)
10 misteret më të mëdha të Trekëndëshit të Bermudeve (Video)

Pasagjerët e kësaj anije duhet të kenë përjetuar një prej momenteve më të tmerrshme të jetës së tyre.

Dallgët e mëdha dhe era e fortë për pak sa nuk shkaktuan një tragjedi në një port në Afrikën e Jugut, kur një anije ishte pranë bregut në tentativë për t’u ankoruar.

Kjo është storia:

COMMENTS