Momenti i tmerrshëm kur burri sulmon dhe tenton ta përdhunojë një grua (Video)

Policia në Santa Ana të Kalifornisë, kanë lëshuar një video mbikëqyrjeje që shfaq një burrë duke e sulmuar dhe duke tentuar ta përdhunojë një grua që

Policia në Santa Ana të Kalifornisë, kanë lëshuar një video mbikëqyrjeje që shfaq një burrë duke e sulmuar dhe duke tentuar ta përdhunojë një grua që kishte qenë jashtë duke pirë me miqtë e saj.

Sulmi ndodhi të dielën e hershme në shkallët e një ndërtese në qendrën e Santa Ana-s.

Policia pranoi një thirrje rreth orës 3 të mëngjesit nga një 26 vjeçare që thoshte se një i huaj iu kishte afruar me agresivitet tek ajo po shkonte në banjë.

Autoritetet janë vënë në kërkim të predatorit që dyshohet të mos jetë hera e parë e tij që tenton ta kryejë këtë lloj krimi.

COMMENTS