Momentet e bukura për Adelina Berishën (Foto)

Momentet e bukura për Adelina Berishën (Foto)

Motrat Vjollca ikin nga Top Channel për dashuri?
200 albumet më të mira në ‘Billboard’

Këngëtarja Adelina Berisha është duke pushuar me të afërmit e saj në Shqipëri dhe nga atje kohë pas kohë publikon fotografi në rrjetet sociale.

Nuk ka dyshim se format e saja janë për t’u admiruar, prandaj imazhet që poston marrin pëlqime të shumta.

‘Momente të bukura. Koha për familjen. Plazhi Dhërmi’, shkruan në përshkrimin e njërës prej fotografive.

Adelina Berisha 1

Adelina Berisha 2

Adelina Berisha 3

Adelina Berisha

COMMENTS