Momente emocionuese në diplomimin e vajzës së Safete Mustafës (Foto)

Motrat Mustafa të cilat njihen për zërin dhe këndimin unik, është fshati Mushtisht që nxjerri shumë zëra të çmuar që i kënduan muzikës popullore, shkr

Motrat Mustafa të cilat njihen për zërin dhe këndimin unik, është fshati Mushtisht që nxjerri shumë zëra të çmuar që i kënduan muzikës popullore, shkruan Kosovarja. Me ëndje dhe dashuri janë pritur kudo Motrat Mustafa nëpër organizime të ndryshme dhe ahengje familjare.

Më muzikën e tyre shumë familje festuan, shumë çifte u kurorëzuan, por me muzikën e tyre edhe shumë të tjerë u ngushëlluan e sidomos kur kënga i kushtohej kurbetit.

Ato trajtuan shumë tema brenda muzikës së tyre e kryesisht temat sociale që publiku e gjente veten aty brenda atyre vargjeve të këngës.

Motrat Mustafa përveç që janë aktive në rrjetet sociale rreth muzikës ato ofrojnë për ndjekësit e tyre edhe momente emocionuese të pjesës së familjes.

E në këtë rast është Lulja që ka bërë publike momentin e diplomimit të vajzës së motrës Elses.

E në këtë mbrëmje Elsa shtoj atmosferën me këngë me zërin e saj të mrekullueshëm ku edhe është vlersuar me mirënjohje zëri i gjeneratës.

COMMENTS