Moda City hapë konkursin për ‘Miss Kosova’ dhe ‘Miss Albania’ (Foto)

Moda City hapë konkursin për ‘Miss Kosova’ dhe ‘Miss Albania’ (Foto)

Agjensioni më i madh i modës në rajon 'Moda City' ka hapur aplikimet për Miss Kosova dhe Miss Albania. Vajzat nga Kosova, Shqipëria dhe diaspora ka

Agjensioni më i madh i modës në rajon ‘Moda City’ ka hapur aplikimet për Miss Kosova dhe Miss Albania.

Vajzat nga Kosova, Shqipëria dhe diaspora kanë të drejtën e aplikimit, ndërsa 6 nga bukuroshet fituese do të kenë mundësinë të përfaqësojnë Kosovën dhe Shqipërinë në ‘Miss Europe’, përcjellë zico.tv

Producenti Dashnor Asllani e ka shpallur njoftimin në Facebook-un e tij personal, ndërsa ka thënë se 3 vajzat nga Kosova dhe 3 nga Shqipëria do të marrin pjesë në ‘Miss Europe’ që mbahet në Malta.

Asllani ka paralamëruar se bashkë me stafin e tij do të mundohen të sjellin një garë të vërtetë e shumë fer.

Aplikimet mund t’i bëni online në Moda City në Facebook dhe Instagram, si dhe në numrin e telefonit: +377 629 059

COMMENTS