‘Moda City’ hap konkurs për sfilatën ‘Albanian Fashion Night 2017’ (Foto)

Agjencioni i modës 'Moda City' hap konkurs për modelë e modele për sfilatën 'Albanian Fashion Night 2017' Të drejtë konkurrimi kanë personat prej

Agjencioni i modës ‘Moda City’ hap konkurs për modelë e modele për sfilatën ‘Albanian Fashion Night 2017’

Të drejtë konkurrimi kanë personat prej moshës 3 deri në moshën 28 vjeçare.

Të interesuarit për pjesëmarrje në sfilatën e dizajnerëve shqiptarë nga e gjithë bota, të kontaktojnë direkt në Facebook:

Moda City,

Jehona Salihi,

Dashnor Allani,

në Moda City në Instagram,

si dhe në numrin:

+377 45 629 059.

Ju mirëpresim!

COMMENTS