‘M’ke Genjy’ drejtë finalizimit (Video)

‘M’ke Genjy’ drejtë finalizimit (Video)

Kushtrim Dobra sërish ka paralajmruar projekt të ri dhe ' M'ke Genjy' pritet të marrë rrugtim të ri në fund të këtij muaji. Muzikën dhe orkestrimin

Kushtrim Dobra sërish ka paralajmruar projekt të ri dhe ‘ M’ke Genjy’ pritet të marrë rrugtim të ri në fund të këtij muaji.

Muzikën dhe orkestrimin Dobra ia ka besuar Irkenc Hyka, kurse videoklipin Altaz Films, shkruan zico.tv

Ai ka publikuar një sekuenc të shkurtër në rrjetin social ‘Instagram’ të projektit më të ri për të gjith adhuruesit e tij.

Ndryshe Kushtrimi ka qenë shumë aktiv kohëve të fundit dhe këtë ai e ka treguar me anë të koncerteve, duke performuar hitet e tij.

COMMENTS