Mirsa Kërqeli po rikthehet me një duet

Mirsa Kërqeli po rikthehet me një duet

Këngëtarja e dikurshme Mirsa Kërqeli po rikthehet. Ajo ka lënë muzikën duke krijuar familje dhe fëmijë, shkruan arbresh.info. Nga burimet e emisionit n’ZOOM mësohet se Mirsa në fund të këtij viti do kthehet në Kosovë. Arsyeja është një duet me një këngëtar. Detajet i sjell kronika e mëposhtme.

Këngëtarja e dikurshme Mirsa Kërqeli po rikthehet.

Ajo ka lënë muzikën duke krijuar familje dhe fëmijë, shkruan arbresh.info.

Nga burimet e emisionit n’ZOOM mësohet se Mirsa në fund të këtij viti do kthehet në Kosovë.

Arsyeja është një duet me një këngëtar.

Detajet i sjell kronika e mëposhtme.

COMMENTS