Miratohet në parim Projektligji për Prishtinën

Miratohet në parim Projektligji për Prishtinën

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në parim Projektligjin për kryeqytetin e Republikës së Kosovës, Prishtinën. Pro këtij Projektligji kanë votuar 67 deputetë, një kundër, dhe tetë prej tyre kanë abstenuar. Para hedhjes në votim të projektligjit për Prishtinën, në Kuvendin e Kosovës është zhvilluar një debat i deputetëve nga pozita dhe opozita.

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratuar në parim Projektligjin për kryeqytetin e Republikës së Kosovës, Prishtinën.

Pro këtij Projektligji kanë votuar 67 deputetë, një kundër, dhe tetë prej tyre kanë abstenuar.

Para hedhjes në votim të projektligjit për Prishtinën, në Kuvendin e Kosovës është zhvilluar një debat i deputetëve nga pozita dhe opozita.

COMMENTS