Miranda Hashani: Ja për kend do ta braktisja muzikën (Video)

Këngëtarja Miranda Hashani gjendet tash e sa vite në skenë. Ajo ishte pjesë e emisionit n’ZOOM ku zbuloi shumë gjëra nga karriera e saj. Miranda rrëfeu se familja për të është gjithçka se nëse do kishte mundësi të zgjidhte do e braktiste muzikën për familjen. Ja çka tha ajo për bashkëshortin dhe fëmijët e saj.

Këngëtarja Miranda Hashani gjendet tash e sa vite në skenë.

Ajo ishte pjesë e emisionit n’ZOOM ku zbuloi shumë gjëra nga karriera e saj.

Miranda rrëfeu se familja për të është gjithçka se nëse do kishte mundësi të zgjidhte do e braktiste muzikën për familjen.

Ja çka tha ajo për bashkëshortin dhe fëmijët e saj.

COMMENTS