Miqësia e pazakontë mes kafshëve (Video)

Vendi më i ri në Tokë i krijuar nga vullkani (Video)
Samsung ka shitur 55 milionë njësi të Galaxy S7 dhe S7 Edge (Video)

Miqësia mes kafshëve të llojeve të ndryshme nuk është më e pazakontë dhe e tillë është edhe ajo mes një huti, një këlyshi haski dhe një qeni tjetër të vogël.

Shpendi dhe dy qentë luajnë vazhdimisht me njëri-tjetrin dhe pamjet e filmuara nga i zoti po përhapen me shpejtësi në internet.

E pazakonta e miqësisë në këtë rast është se huti thyen disi ligjet e natyrës dhe jo vetëm që nuk u trembet qenve, por as nuk përton që të luajë me ta.

COMMENTS