Mimoza Shkodra sot yll, por dikur dukej kështu (Video)

Ndërtesa më e vjetër prej druri, ajo ende qëndron në këmbë (Video)
82 vjeçarja Dj Gjyshja, shembull se mosha nuk është pengesë për suksesin (Video)

Ajo sot është njëra ndër këngëtaret më të pëlqyera në estradën muzikore shqiptare. Pëlqehen shumë sidomos baladat që ajo i këndon.

Këngëtarja e zhanrit pop-folk Mimoza Shkodra e cila jeton në Zvicër, në fillim të janarit ka publikuar baladën ‘E urrej’ e cila deri më tani ka mbledhur 1.3 milionë klikime në YouTube.

Por, shumë nga ju nuk e dini fillimin e karrierës muzikore të Mimomzës, shkruan zico.tv

Prandaj ne kemi përzgjedhur dy nga këngët e artistes të kënduara në vitin 2001 dhe 2002 në xhirimet e produksionit Zico Company.

COMMENTS