Mimoza Shkodra me operacione plastike? (Foto)

Shtrohet shumë shpesh kjo pyetje se është mosha apo ndërhyrjet estetike ajo që po bën diferencen në dukje të VIP-ave edhe përkundër viteve. Apo ed

Shtrohet shumë shpesh kjo pyetje se është mosha apo ndërhyrjet estetike ajo që po bën diferencen në dukje të VIP-ave edhe përkundër viteve.

Apo edhe krahasimi i fillimit të karrierës me atë pas disa vitesh ku mund të vërehet ndryshim drastik.

Kemi edhe këngëtaren simpatike dhe të dashur Mimoza Shkodra ku shihet qartë se nuk i ka rezistuar këtij trendi, transmeton zico.tv

Ndryshe projekti i fundit i Mimozës është kënga ‘Fllad Veror’, e cila deri më tani ka mbi 2 milionë klikime.

‘Kosovarja’

mimoza-shkodra-me-operacione-plastike

mimoza-shkodra-foto

mimoza-shkodra-me-operacione-plastike-2

COMMENTS