Mimoza Kusari në bikini (Foto)

As e para e Gjakovës dhe deputetja e ardhshme e Kuvendit të Kosovës, Mimoza Kusari-Lila, nuk i ka rezistuar manisë për të publikuar foto në bikini në

As e para e Gjakovës dhe deputetja e ardhshme e Kuvendit të Kosovës, Mimoza Kusari-Lila, nuk i ka rezistuar manisë për të publikuar foto në bikini në rrjetet sociale.

Ajo ka disa ditë që ka shkuar në pushime me familjen e saj, ndërsa sot ka treguar pak edhe trupin nga plazhi.

Kusari-Lila, si një adhuruese e aktiviteteve sportive, ka dashur që përmes fotografi të tregoj trupin e saj dhe të motivoj të tjerët që kanë dëshirë ta kenë një trup në formë.

‘Të gjithë i kemi mënyrat tona si i bëjmë ushtrimet pa arsyetime’ ka shkruar Kusari-Lila në fotografinë e publikuar në Instagram.

COMMENTS