Miloti i Etnon ndërron emrin! Në projektin e ri bashkëpunim vjen me nofkë..(Video)

Miloti i Etnon ndërron emrin! Në projektin e ri bashkëpunim vjen me nofkë..(Video)

Sofia e Arian Çanit nuk ka të ndalur, pasi mbuloi brekët me ’emoji’, tani tregon…(Foto)
Njërën në krahë e tjetrin në bark, Emina Çunmulaj sjellë forcën e nënës (Foto)

Këngëtari i grupit Etnon, Milot Hasangjekaj e ka ndryshuar emrin.

Nga tash e tutje emri artistik i tij nuk do të jetë ai reali por nofka BIGEM.

Miloti ka treguar se tash e tutje në botën artistike do të njihet me këtë nofkë duke filluar nga projekti i ri muzikor që do të jetë bashkëpunim.

Xhirimet e këtij klipi do të fillojnë nga java tjetër dhe do të realizohen në shtetin turk.

Kujtojmë se projekti i fundit i tij ishte gjithashtu bashkëpunim e që rezultoi si shumë i suksesshëm.

‘Fajin ma la’ nga Miloti dhe Floriani arriti një dëgjueshmëri të lartë në kanalin zyrtar në Youtube.

COMMENTS